Kerstkringloopwinkel Eindhoven

Kerstkringloopwinkel Eindhoven

Na daverende successen in voorgaande jaren opent Team Lekker Belangrijk ook dit jaar weer een  Kerstkringloopwinkel in het inmiddels vertrouwde winkelpand WoensXL 328-332 in Eindhoven.

Op zaterdag 5 november om 10:00 uur gaan de deuren weer open!

Opnieuw toonde vastgoedontwikkelaar Certitudo Capital zich bereid om het pand geheel kosteloos ter beschikking te stellen.  In de pop-upwinkel worden gebruikte kerstartikelen verkocht: leuke cadeautjes, versieringen en allerlei kersthebbedingetjes voor de kleine beurs.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10-17 uur.  Zie ook onze website, www.lekkerbelangrijk.info

De opbrengst van de actie is geheel bestemd voor:

Al jaren laat Team Lekker Belangrijk van zich horen in de aanloop naar kerst.

Nog steeds krijgen veel te veel mensen de diagnose kanker. Ondanks de vele miljoenen euro’s die elk jaar worden ingezameld om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen, is dat nog altijd niet gelukt. Toch zijn we op de goede weg! Er komen telkens nieuwe behandelmethodes bij en er worden volop nieuwe medicijnen ontwikkeld, waardoor kanker gelukkig steeds vaker goed te behandelen is. Daarnaast wordt steeds meer geld besteed aan projecten die betrekking hebben op het leven met kanker. Dat alles betekent allerminst dat we er zijn en dat betekent dus óók dat Team Lekker Belangrijk doorgaat met het inzamelen van geld.

Dit gebeurt onder het motto: ‘U geeft iets aan ons en wij geven u iets terug’.  Dit jaar dus opnieuw in de vorm van verkoop van gebruikte kerstartikelen, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de hierboven gemelde instanties.

Mocht u zelf nog kerstartikelen bezitten die u niet meer gebruikt, doneer ze dan aan de kerstwinkel van Team Lekker Belangrijk. U mag ze afgeven in de winkel of teamleden komen ze bij u ophalen! Stuur een mailtje naar gebruiktekerstspullen@lekkerbelangrijk.info en er wordt een regeling getroffen. Op die manier levert u ook een geweldige bijdrage.

 

nl Dutch
X