Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloween 29 en 30 oktober

29/10/2022 @ 12:00 - 30/10/2022 @ 17:00

Halloween 2022, dat vier je op Winkelcentrum Woensel!
 
Op zaterdag 29 en KOOPZONDAG 30 oktober a.s. zijn er diverse ‘spannende’ acts in ons winkelcentrum aanwezig.
 
Voor de kinderen hebben we de ‘Trick or Treat’ snoep actie!
Bij de winkels met de Halloween poster kun je een Trick or Treat verrassing halen!
Kom met het gehele gezin ‘griezelen’ terwijl je winkelt.
 
De mooiste Halloween creaties maken kans op een cadeaubon van €50,- van WoensXL. 
Op zaterdag 29 oktober zijn er optredens van kindercircus Simsalabim.
Ook kun je zaterdag en zondag (tegen betaling) een pompoen uithollen en uitsnijden.
De acts die zaterdag en zondag voorbijkomen
Zaterdag:
Magere Hein op stelten
Hij staat doodstil en plotseling beweegt hij en kijkt je ijzig aan. Spannend om te zien, maar kijk uit, hij is erg onvoorspelbaar. Schrikeffecten zijn dan ook zeker niet uitgesloten
Kraai
De Kraai is ‘s werelds beroemdste vogel met Halloween! Kraaien zijn de de ziel van de geest. Als de kraai wordt geraakt, wordt de geest ook geraakt…
Een onopgemerkte griezelsoort die rondzwerft rond het feest van Halloween…
Meestal staat hij stil, maar dan plots…
El Miedo en Zancos
De angst op stelten
Deze traditionele Fiesta del Muerte steltendansers dansen met u meer dan alleen la danse macabre. Maar wie is er nu eigenlijk bang voor wie?
El Miedo en Zancos doen hun uiterste best u de stuipen op het lijf te jagen, maar zijn eigenlijk vooral hoogst vermakelijk!


Le Diable
Staande in zijn schaduw brengen twee poppenspelers deze 2m10 hoge duivel tot leven. Dit gebeurt met behulp van een techniek die gebaseerd is op het Japanse Bunraku poppentheater. Door de natuurlijke en realistische bewegingen van het lichaam van Le Diable kan niemand vertellen wie nu wie manipuleert. Wie is de echte pop en wie is de ware meester?
Pas op, want Le Diable is in de stad om nieuwe zieltjes te winnen.


Memento Mori
Een verwoeste wereld, niets dan as is overgebleven. De halfdode wereld van de overledenen. Memento Mori. We bevinden ons op de verschroeide aarde als verloren zielen op het slagveld. We ruiken de zwavel uit de vulkaan, we lopen door de laaghangende rook, en we laten haar om ons heen krioelen. We ademen haar in, als ook de melancholie, die zich van ons meester maakt. We dansen en zo verwelkomen we haar in onze bloedstroom. In deze vruchtbare modder, op deze zwarte aarde verlangen we naar hoop, en een nieuw verhaal. Onze priesters roepen het duister op, maar in de schaduwen groeit het leven en geneest de depressie. En de zwarte duisternis sist, als een zwarte slang die vast zit in het slijk. In deze wereld van mist en verwarring, staan we stil bij onze sterfelijkheid, en de kracht, van ideeën…

Zondag

Dixie Dracula Orkest
Dit Dracula orkest behoort tot een van de meest lugubere van Nederland! Gelukkig is de dorst van deze dixieland vampiers gelest zolang ze muziek maken!


Simbiose
Een rondlopende act met een Siamese tweeling. Sim en Biose functioneren als één organisme. Armen en benen werken samen in één vloeiende beweging en  elkaars zinnen vullen ze aan. In deze individualistische samenleving, waarin eenzaamheid welig tiert, staan ze voor de kracht van het samen-zijn.
Soms ontstaat er een barst in de idylle, de één wil links en de ander rechts. Dan wordt er gekibbeld, gemokt en gepruild, waarna ze toch weer tot een creatieve oplossing komen.


Wagen van Magere Hein
“Wij gaan aan u voorbij vandaag!!” Roept de koetsier tegen een oude dame in het publiek. En lacht dan hartelijk en knipoogt. Kinderen worden uit hun comfort zone gelokt en aangesproken op hun dapperheid, als ze durven achterin de Wagen te kijken… Wat ze daar vinden is wel degelijk griezelig. Maar iedereen, altijd, kan wel iets, met de dood… met de vergankelijkheid hebben wij allemaal van doen…


Heksen op Hoge Poten
Deze spannende Heksen op Hoge Poten zijn ietwat ondeugend met hun bezem. Vanuit de hoogte nodigen ze uit tot interactie, maar… pas op!
Sta ze niet in de weg, ze kunnen humeurig zijn en een tikkeltje arrogant tot irritant, maar voor de kleintjes heel tolerant.
Ze zijn lelijk, maar niet echt gemeen en met hun aanstekelijke lach zorgen ze voor magische momenten.


Zombie Grave
Ren voor je leven !
Hier komen de Zombies; een Voodoo-meester en zijn slaaf. Ze zitten op een wandelend prehistorisch graf,  aangedreven door zwarte magie.
Ze komen achter je aan om je te ontvoeren naar het rijk der halflevenden. Als ze je pakken wordt je een Zombie, net als zij. Er wacht jou een bloederig en zielloos bestaan.
Angstaanjagend…., maar gelukkig gaan ze niet zo snel, dus vlucht nu het nog kan…

 

     

Gegevens

Begin:
29/10/2022 @ 12:00
Einde:
30/10/2022 @ 17:00
Evenement Categorie: