Over WoensXL

SHOPPING MALL WOENSXL HET VERHAAL ACHTER HET SUCCES

Adres:

Winkelcentrum Woensel – 5625 – Eindhoven

In 1971 werd met enthousiasme gesproken over de opening van Winkelcentrum Woensel. Het eerste semi-overdekte winkelcentrum in Noord Brabant was een feit. Dat Winkelcentrum Woensel ook in de 21ste eeuw mee gaat met de ontwikkelingen van deze tijd blijkt wel wanneer u een bezoek brengt aan Shopping Mall WoensXL zoals het centrum tegenwoordig door het leven gaat. Na een grondige verbouwing in 2006/2007 werd het centrum opnieuw aangepast aan deze tijd. De kracht van WoensXL is de grote variatie aan lokale unieke winkels alsmede grote landelijke ketens en 3 XL supermarkten: AH XL, Jumbo XL & Lidl XL. Shopping Mall WoensXL heeft 4 grote parkeerterreinen direct aangesloten bij de verschillende entrees van WoensXL. Hier vind u altijd een plekje en parkeren is er extra voordelig: U betaald het eerste uur 0.60ct daarna €1.230 per uur met een maximum van €3.90 per dag

Bij WoensXL is een HOV busstation. Vele buslijnen die u verbinden met alle uithoeken van Eindhoven en omgeving. In het centrum staan digitale informatie borden met aankomst en vertrek tijden van de verschillende buslijnen.

GETUIGENISSEN WIJ MAKEN BEZOEKERS VROLIJK

Shirley Overklift Vaupel Kleyn

Google reviews

Ik was hier al ruim 30 jaar niet meer geweest en ben aangenaam verrast ????. Het ziet er netjes uit en naar mijn mening genoeg parkeerplaatsen ????️. Veel leuke winkels, het gedeelte wat ik heb bezocht daar was niet veel leegstand te bekennen. Wij gingen hier speciaal naar toe voor de Nike Clearance Store. En wat denk je………..geslaagd natuurlijk ????

Susanne Groenendijk

Google review

Een fijn winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels en wat horeca. De Bufkes is een goeie plek om een lekker broodje te halen, en de standaard kledingwinkels (c&a, h&m, Only) zijn van prima formaat. Ook een erg grote HEMA. En het is er over het algemeen goed schoon en overzichtelijk.

Ultieme Beoordeler

Local Guide Google

Heel mooi winkelcentrum, met leuke winkels, en een fijne sfeer. Ik ben hier laatst nog geweest en er zijn ook genoeg eetgelegenheden. Je kunt hier zeker een leuke shop-dag hebben.

Loesje van kalken

Local Guide Google

Fijne plaatst om te shoppen, of om iets te eten en drinken! Mooie winkelcentrum en gezellige sfeer waarbij veel mensen samen bijeen komen!

WAAROM WAAROM KIEZEN MENSEN VOOR WOENSXL

75%Gemakkelijk & Voordelig Parkeren
98%Locale Unieke Helden
90%Relaxed en Semi-Overdekt winkelen
100%Compleet & Gastvrij
84%Supermarkten XL, Horeca