Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hemelvaart winkels open met activiteiten

9 mei @ 12:00 - 17:00

Op Hemelvaartsdag, 09-05-2024, openen we onze deuren van 12.00 tot 17.00 uur voor een magische dag vol plezier en avontuur! Er staan diverse activiteiten gepland waar zowel jong als oud van kunnen genieten.

Pixie Land:

Betreed Pixie Land, waar het elfje Pixie en haar beste vriend Vosje op weg zijn naar een feestje in het sprookjesbos. Vosje zou haar beroemde bosbessentaart maken, maar ze is één ingrediënt vergeten! Pixie heeft speciaal voor haar vriendin een lied geschreven en oefent alvast voor het feest. Doe met ons mee, zing en dans mee met Pixie en Vosje! Natuurlijk ben jij ook uitgenodigd om het feest bij te wonen. Mis het niet!

Naranja:

Laat je betoveren door de heerlijke geur van zomerse sinaasappels bij Naranja! De sinaasappelverkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze een zeer speciale aanbieding. Maak kennis met de “Orange de Luxe”, een sinaasappel van maar liefst 1,70 meter doorsnee! Maar de verrassing wacht niet alleen aan de buitenkant. Ontdek de magie van deze bijzondere sinaasappel zodra je hem opent. Mis deze unieke ervaring niet!

Olivier “Ollie” Quist – Een Koffer vol Trucs:

Stap in de wondere wereld van goochelaar Olivier Quist en zijn betoverende koffer vol trucs! Olivier reist al jaren door het land en voelt zich hier in WoensXL helemaal thuis. Met zijn charmante gestuntel en verbazingwekkende trucs laat hij jong en oud lachen. Het lijkt bijna toeval dat zijn trucs lukken, maar geloof ons, het is pure magie! Mis deze kans niet om deel uit te maken van zijn betoverende optreden.

De Piraat:

Een echte piraat is neergestreken in ons winkelcentrum, compleet met een grote schatkist en een mysterieus slot. Hij is op zoek naar de sleutel van zijn schatkist en kan jouw hulp goed gebruiken! Durf jij de uitdaging aan om samen met hem op zoek te gaan naar de verborgen sleutel? Wie weet wat voor schatten jullie zullen vinden! Word een medepiraat en deel mee in de buit!

Karikatuursnelltekenaar Jeroen:

Stap binnen in de wereld van karikatuursnelltekenaar Jeroen en laat je omtoveren tot een komisch meesterwerk! Onder zijn vlotte hand verander je geleidelijk in een grappige karikatuur die je nog nooit eerder hebt gezien. Neem je tekening mee naar huis en hang hem trots op aan de muur, als je durft!

Mis deze betoverende dag vol avontuur en magie niet in Winkelcentrum WoensXL op Hemelvaartsdag! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol plezier en verrassingen. Tot dan!

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie: