Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koopzondag WoensXL + Kids festival

1 september @ 12:00 - 17:00

Welkom bij het KidsXL Festival, een middag vol muziek, optredens en plezier speciaal voor de kinderen! Op zondag 1 september staat Winkelcentrum WoensXL in het teken van dit fantastische festival, waar jong en oud samen kunnen genieten van een magische dag vol entertainment. (van 12.30 tot 16.30uur)

Algemeen: Het KidsXL Festival belooft een middag te worden boordevol muziek en optredens. Overal in het centrum zullen verrassende acts opduiken, zijn er bijzondere ontmoetingen met favoriete personages en zal een muzikale parade door het centrum trekken. MusicXL, verzorgd door het geweldige duo Music & More, zal zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Activiteiten:

  • MusicXL met Music & More: Laat je betoveren door het geweldige duo Music & More! Met hun stralende voorkomen en veelzijdige talenten zullen zij het centrum laten bruisen. Verwacht kinderdisco, music sing-alongs, een muzikale parade en nog veel meer verrassingen, allemaal gepresenteerd in een spetterende outfit. Ze worden vergezeld door twee extra danseressen die de energie nog meer zullen verhogen!
  • Meet & Greet met Sonic: Maak kennis met de razendsnelle blauwe egel Sonic! Ontmoet deze iconische figuur uit de wereld van videogames en maak onvergetelijke herinneringen met foto’s en handtekeningen.

Het KidsXL Festival bij Winkelcentrum WoensXL belooft een dag vol plezier, avontuur en muziek te worden. Mis het niet en kom langs op zondag 1 september! Toegang tot alle activiteiten is gratis.

Let op: Het programma kan onderhevig zijn aan wijzigingen. Volg onze social media kanalen voor de laatste updates en meer informatie.

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie: