Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vaderdag activiteiten 15 juni

15 juni

Welkom bij Winkelcentrum WoensXL, waar we Vaderdag vieren met een avontuurlijk programma vol activiteiten die vaders en hun families zullen betoveren! Ontdek de spannende wereld van Vaderdagplezier met ons:

The Time Traveler

Stap in de luchtballon van The Time Traveler en ga op een avontuurlijke reis door de tijd! Voorzien van geheimzinnige kaarten, voorwerpen en de ondeugende papegaai Coco, is The Time Traveler echter verdwaald. Help haar -met jouw hulp- de weg terug te vinden! Met 2 zitplaatsen voor extra passagiers, nodigen we jou uit om in te stappen en mee te varen op dit spannende avontuur!

De Uitdaging

Maak kennis met de komische jongleur, de Dutchjuggler, die jongleert met allerlei voorwerpen, van ballen tot flessen tot diabolo’s tot kegels tot vuurfakkeltjes en nog veel meer! Maar het wordt pas echt spannend wanneer hij de uitdaging aangaat en jongleert met wat jij hem toewerpt – van je boodschappen tot je schoenen tot zelfs je portemonnee (dank u!). Durf jij het aan om deel te nemen aan deze hilarische uitdaging?

Nelson

Messi of Ronaldo? Nelson bewijst dat hij de echte ster is met zijn onnavolgbare voetbaltrucs, schijnbewegingen, ‘moves’ en natuurlijk een ‘panna’. Durf jij het tegen hem op te nemen op het voetbalveld? Laat zien wat je kunt en misschien leer je nog een paar trucjes van de meester!

Nikkelen Nelis

Ontmoet Nikkelen Nelis, een meester in het jongleren met muziekinstrumenten! Nadat hij zijn voltallige orkest ontsloeg, besloot hij zelf te kijken of hij de hele boel niet om zijn eigen nek kon hangen. En ja hoor, dat lukte hem! Laat je verbazen door zijn kunsten en geniet van een unieke jongleerervaring.

Mis deze onvergetelijke dag vol plezier en avontuur niet op Vaderdag in Winkelcentrum WoensXL! We kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen voor een dag vol vaderdagplezier!

Gegevens

Datum:
15 juni
Evenement Categorie: