Feestmaand WoensXL

Feestmaand WoensXL

Maak je klaar voor een betoverend feestseizoen bij Winkelcentrum WoensXL! Van gezellige braderieën tot betoverende kerstacts en speciale koopzondagen, we hebben alles in petto om jouw feestdagen sprankelend te maken.

Braderieën op 9, 10, 16 en 17 december: Ontdek unieke vondsten en geniet van een sfeervolle winkelervaring tijdens onze braderieën op 9, 10, 16 en 17 december. Slenter langs kraampjes met feestelijke lekkernijen, handgemaakte geschenken en nog veel meer. De perfecte gelegenheid om je kerstinkopen te doen en tegelijkertijd te genieten van de feestelijke ambiance.

Koopzondagen op 17 en 24 december: Geef jezelf voldoende tijd om de perfecte cadeaus te vinden met onze speciale koopzondagen op 17 en 24 december. De winkels zijn extra lang geopend, zodat je in alle rust en comfort je kerstinkopen kunt doen.

Betoverende Kerstacts van 22 t/m 24 december: Van 22 tot en met 24 december komt Winkelcentrum WoensXL tot leven met betoverende kerstacts. Laat je verrassen door straatartiesten, geniet van feestelijke muziek en voel de magie van het seizoen overal om je heen. Kijk bij ‘Evenementen’ voor de specifieke tijden van deze kerstacts.

Dit seizoen draait alles om samen zijn, genieten en het delen van de kerstvreugde. Kom naar Winkelcentrum WoensXL en dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke feestperiode te beleven!

Kijk bij ‘Evenementen’ voor gedetailleerde informatie over de tijden van onze activiteiten.