Grote braderie op 27 augustus

Grote braderie op 27 augustus

Welkom bij Winkelcentrum WoensXL, waar gezelligheid en winkelplezier samenkomen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat op zondag 27 augustus een grote braderie plaatsvindt in ons winkelcentrum. Na het succes van de braderie op 29 mei, kijken we ernaar uit om opnieuw een levendige en sfeervolle dag te organiseren.

De braderie begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Dit is dé gelegenheid om langs de verschillende kraampjes te struinen en te genieten van een breed scala aan producten. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte producten, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan kraampjes en geniet van de gezellige sfeer die de braderie met zich meebrengt.

Maar dat is niet alles! Onze winkels verwelkomen je graag vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur. Profiteer van de gelegenheid om te shoppen bij je favoriete winkels en ontdek de nieuwste trends en aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar kleding, accessoires, elektronica of huishoudelijke artikelen, onze diverse winkels bieden een breed scala aan producten om uit te kiezen.

Kom gezellig langs op zondag 27 augustus en beleef een geweldige dag op onze braderie in Winkelcentrum WoensXL. Vergezel ons voor een dag vol winkelplezier, unieke vondsten en heerlijke traktaties. Breng je familie en vrienden mee en maak er samen een onvergetelijke dag van!

Wilt u ook deelnemen
Aan de braderie of snuffelmarkt?
Mail naar info@onsmien.nl
www.onsmienevents.nl

Datum: Zondag 27 augustus Braderie: 10.00 – 17.00 uur Winkelopeningstijden: 12.00 – 17.00 uur

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons bruisende winkelcentrum. Tot snel!