Bedrijf
MEDICOS Skin Clinics
Contact informatie
MEDICOS Skin Clinics
Winkelcentrum Woensel 61, Eindhoven, Noord-Brabant 5625 AD, Nederland
Locatie
Uitgebreide informatie

Bij MEDICOS SKIN CLINICS staan onze specialisten voor u klaar om te zorgen voor esthetische verbeteringen van uw uiterlijk. Wij denken met u mee en bekijken samen met u naar de mogelijkheden die passen bij u en uw huid.

Wat zijn uw wensen:

Het verbeteren van de elasticiteit van uw huid? Het modelleren van uw gezicht? Het verminderen/onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes? Het hydrateren van uw huid? Het voller maken en contouren van uw gezicht? Het vullen en vormen van uw lippen? Het accentueren van uw jukbeenderen en kaaklijn? De juiste voeding en verzorging voor uw huid? Het is allemaal mogelijk!

Onze missie is om u tevreden te stellen en dat u zich goed voelt in uw vel. Door onze specialisten wordt u goed geadviseerd en begeleid gedurende de behandeling(en).

Onze facials worden uitgevoerd d.m.v. producten op natuurlijke basis. De producten zijn: dierproefvrij; parabenenvrij; siliconenvrij; sulfaatvrij; vegan; vrij van microplastics; ftalaatvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Voor een optimaal onderhoud kunt u bij ons de juiste verzorgingsproducten aanschaffen. Dit kan zowel online als in de kliniek (mits voorradig).

Openingstijden
Maandag
10:30 - 18:00
Dinsdag
10:30 - 18:00
Woensdag
10:30 - 18:00
Donderdag
10:30 - 18:00
Vrijdag
15:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
koopzondag
elke eerste en laatste zondag van de maand 11:00 - 16:00 uur
Kenmerken
WoensXL cadeaubon
Gratis Wifi
Koffie corner
Levering aan huis
Online webshop
Reserveren mogelijk
Rolstoel toegankelijk