Moederdag activiteiten 11 mei

Moederdag activiteiten 11 mei

Welkom bij Winkelcentrum WoensXL, waar we Moederdag vieren op zaterdag 11 mei met een overvloed aan activiteiten die moeders en hun families zullen betoveren! Ontdek de betoverende wereld van Moederdagplezier met ons:

Flower for Power: The Rolling Amazons

Trek je rolschaatsen aan en rol met ons mee naar een wereld vol bloemenpracht! The Rolling Amazons staan klaar om de bloemetjes buiten te zetten en de natuur in volle bloei te vieren. Met harken, bezems en heggenscharen in de hand dansen deze kleurrijke dames op hun rollerskates. Laat je betoveren door hun fleurige kostuums en kleurrijke karakters en wie weet, laat hun vrolijkheid zelfs de zon schijnen!

Dolle Pret presenteert: Parti o Qué?

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Ontmoet onze kleurrijke en acrobatische steltenloper, die met spectaculaire sprongen en ongelooflijke lenigheid de show steelt. Durf jij het op te nemen tegen deze acrobatische wonderen? Een uitdaging vol plezier en lachen staat op je te wachten!

De Lallo’s

Laat je betoveren door het muzikale duo De Lallo’s, die de lente in hun bol hebben! Met hun betoverende zang, accordeon en saxofoon zullen zij het publiek verrassen met hun vrolijke muziek. Van Hollandse meezingers tot rock & roll, er is voor elk wat wils! Speciale serenades voor alle moeders maken deze optredens extra speciaal.

Balloon Giant: Marjolein uit “De beste ballonartiesten van Nederland”

Maak je wensen en fantasieën waar met Marjolein, bekend van het TV-programma “De beste ballonartiesten van Nederland”! Laat je verrassen door haar talent en neem een uniek ballonnenkunstwerk mee naar huis als herinnering aan deze betoverende dag.

Mis deze onvergetelijke dag vol plezier en verwondering niet op zaterdag 11 mei in Winkelcentrum WoensXL! We kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen voor een dag vol Moederdagplezier!